Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Wimperlift

Het is een behandeling om de eigen wimpers te laten krullen,liften en kleuren zonder gebruik van mascara of krultang. Het kan bij iedereen toegepast worden en blijft tot 6 weken. Voelt licht en natuurlijk aan,geeft een risse open blik,is niet schadelijk,bestendig tegen water. ...

Home

 

Schoonheidsstudio – Nagelstudio Britt is dé place to be in en rond Scherpenheuvel voor prachtig geplaatste kunstnagels, manicure en pedicure maar ook voor diverse lichaamsbehandelingen, gelaatsverzorging, ontharingen, permanente make-up, wimperextensions en zelfs massages.

 

Nagelstudio

Als gediplomeerde en professionele nagelstyliste met jaren ervaring koos ik voor producten die garant staan voor een goede kwaliteit. En dat is belangrijk, want uw handen vormen toch ook een deel van uw persoonlijke indruk, zeker als u in het dagelijkse leven of voor uw beroep vaak met mensen in contact komt. Geef uw handen de nodige aandacht en laat u verwennen bij Nagelstudio Britt! Hiervoor heeft u de keuze uit verschillende soorten behandelingen: kunstnagels, shellac of een manicure. Voor de hardnekkige nagelbijters is het nagelbijtarrangement dan weer een echte aanrader.

 

Schoonheidsstudio

Voor de gelaats- en lichaamsbehandelingen koos ik bewust voor de professionele producten van het Zwiterse topmerk Mila d'Opiz. Zij bieden topkwaliteit, producten vrij van dierenproeven en op basis van natuurlijke ingrediënten. Het volledige gamma van Mila d'Opiz is zeer uitgebreid en biedt voor elk huidtype en huidprobleem een doeltreffende oplossing op maat. Naast gelaatsverzorging en lichaamsbehandelingen kan u bij Schoonheidsstudio Britt ook terecht voor massages, wimperextensions, permanente make-up, pedicure en ontharingen.

 

Klantvriendelijkheid, flexibele openingsuren, scherpe prijzen en interessante promoties zijn slechts enkele van mijn troeven. Nog niet overtuigd? Aarzel dan niet om mij te contacteren voor verdere inlichtingen of vragen.

 

 

 

 

Contact

Europalaan 6
3270 Scherpenheuvel

T. 0474/66 21 43

info@nagelstudiobritt.be
Inspireer jezelf

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player