Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Wimperlift

Het is een behandeling om de eigen wimpers te laten krullen,liften en kleuren zonder gebruik van mascara of krultang. Het kan bij iedereen toegepast worden en blijft tot 6 weken. Voelt licht en natuurlijk aan,geeft een risse open blik,is niet schadelijk,bestendig tegen water. ...

Pedicure

 

Heeft u zich wel eens afgevraagd wat uw voeten voor u betekenen? Ze lopen een hele dag met u rond. Het is dan ook belangrijk om uw voeten goed te verzorgen. Naast het verzorgen van pijnlijke voeten is het ook mogelijk om de voeten eens lekker te laten verwennen. Aanbevolen is dan ook een bezoek om de 4 à 5 weken aan de medische pedicure.

 

Pedicure 45 min: 20 euro

  • nagels knippen
  • vijlen
  • velletjes verwijderen
  • eelt verwijderen
  • ontspannende voetmassage
  • medische klachten o.a. likdoorns, ingegroeide nagels, eelt wordt vakkundig verwijderd

 

FRENCH PEDICURE lakken: 6.50 euro

Deze manier van teennagels lakken is begonnen als een trend maar zal steeds vaker te zien zijn. Voordeel van de French pedicure is dat het een zeer verzorgde uitstraling geeft aan de voeten en de lak mooi blijft.

Lakken van de nagels 5.00 euro

 

Pedicure met kunstnagels of shellac 34.50 euro

 

SPA PEDICURE DELUXE

Een spa pedicure bestaat uit een intensieve diepteverzorging en relaxatie voor voeten. De spa pedicure is een cosmetische voetverzorging. Eerst worden de nagels verzorgt en daarna volgen de voeten. Deze behandeling zorgt voor een verjongend, vernieuwend en verfrissend gevoel. Het maakt uw voeten zachter en gladder, het heeft een zeer ontspannende werking en uw voeten voelen soepel en jong aan.

 

Spa pedicure deluxe 60 min: 30.00 euro

Volledig uitgevoerde pedicure met een ontspannend voetbad, peeling van de voet en onderbeen, voetmasker en een heerlijke massage.

 

Paraffine behandeling 30 min: 13.50 euro

Een zeer aangename voetverzorging met direct voelbare resultaten. De behandeling verzacht en hydrateert de opperhuid en de nagelriemen. De huid krijgt een gezonde uitstraling.

 

De warme paraffinelaag stimuleert de bloedsomloop en kalmeert en ontspant de huid. Ideaal als verjongingskuur. Deze behandeling bestaat uit een peeling, voedende crème en natuurlijk een paraffinebadje.

 

 

 

 

Contact

Europalaan 6
3270 Scherpenheuvel

T. 0474/66 21 43

info@nagelstudiobritt.be
Inspireer jezelf

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player