Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Wimperlift

Het is een behandeling om de eigen wimpers te laten krullen,liften en kleuren zonder gebruik van mascara of krultang. Het kan bij iedereen toegepast worden en blijft tot 6 weken. Voelt licht en natuurlijk aan,geeft een risse open blik,is niet schadelijk,bestendig tegen water. ...

Shellac en Gelish

 

Sellac

CND Shellac is speciaal gemaakt voor veeleisende klanten, welke genoeg hebben van de wereldwijde nagelproblemen. Zoals afdrukken van de kleding, beschadigde, zwakke en doffe nagels, scheuren, krassen en lange droogtijden. CND Shellac wordt net zoals nagellak aangebracht en uitgehard als UV-gel onder een UV-lamp. Het is een sterke en natuurlijke bescherming voor uw nagels. Het is dun en zo flexibel als nagellak. Bij elke behandeling wordt een basis manicure of pedicure gedaan.

 

Let wel op: Dit is geen vervanger voor de traditionele kunstnagel, maar een stevige oplossing voor mensen met broze nagels of mensen die normaal kiezen voor de traditionele nagellak en nu overschakelen op dit lang houdbare systeem dat tot 2-3 weken blijft.

 

Wat is Shellac?

Shellac is een volledige nieuwe service. Het is géén vervanger van nagellak en géén vervanger van kunstnagels. Shellac is een hybride technologie, dit betekend dat het een perfecte combinatie is tussen twee 'onderdelen'.

 

Shellac combineert de beste kwaliteiten van UV-gel en Color nagellak. Zo is shellac een hypoallergene, 3-free formule.

 

Vaarwel?

 • Dofheid
 • Zwakke nagels
 • Broze nagels
 • Lange wachttijd
 • Imperfecte resultaten

 

Het resultaat?

 • Fantastische hoogglans gedurende 14 dagen
 • Het ziet natuurlijk uit
 • Sterke nagels
 • Zo dun en flexibel als lak
 • Draagt als gel
 • Snel en zacht te verwijderen
 • Geen droogtijd
 • Geen scheuren, barsten en krassen

Prijzen

Manicure + shellac: 25 euro

 

 

 

Gellak: shellac-gelish nagels of semi-permanente nagellak

Het is een semi-permanente nagellak die verschillende opties biedt voor het uitbreiden van de behandelingen voor natuurlijke nagels. Gelish verbergt onvolmaaktheden in de natuurlijke nagel en de natuurlijke nagel wordt verstevigd. Gelish nagellak kan geplaatst worden in een permanente kleur (2 à 3 weken) of als french manicure. Gelish is flexibel, duurzaam en eenvoudig te verwijderen.

 

Met gelish hoeft je niet langer te wachten tot de nagels droog zijn na de behandeling. Afbrokkelen, krasjes en dofheid, zwakke en beschadigde nagels die snel inscheuren, verwijderingsschade door een frees of vijl, … behoren definitief tot het verleden. Gelish nagels bieden u kwaliteit en comfort!

 

Gelish nagellak brengt men aan zoals gewone nagellak. Maar het is geurloos en het wordt niet afgewerkt met schadelijke chemicaliën! Gelish is beschermend met elke keer opnieuw een prachtig spiegelend resultaat. Bovendien wordt de natuurlijke nagel niet beschadigd en hebt je 14 dagen tot 3 weken absoluut probleemloze nagels. Na 2 à 3 weken kan de Gelish nagellak makkelijk verwijderd worden en kies je voor een nieuw kleurtje.

 

Waarom Gelish?

 • Geen stof
 • Geen geur
 • Geen schade aan de natuurlijke nagel
 • Schone en frisse uitstraling
 • Oneindig veel kleuren, binnen 10 minuten volledig afweekbaar
 • Direct droog

Waarom kiezen voor Gelish?

Het grootste voordeel van Gelish is dat het resultaat tot 21 dagen (en langer) behouden blijft. Het biedt de hardheid en de bescherming van gel, verbergt onvolmaaktheden in de natuurlijke nagel en verstevigt de natuurlijke nagel. Zo kunt u uw nagels gemakkelijker laten groeien.

 

Hand & Nail Harmony's Gelish Soak Off Gels.
's Werelds eerste Gel-nagellak sinds 2009. Het is een permanente nagellak die er 21 dagen perfect blijft uitzien. Gelish geeft nagelstylistes en klanten verschillende mogelijkheden in nagelapplicaties. Ze zijn flexibel, duurzaam en makkelijk te verwijderen. Hand & Nail Harmony's Gelish Soak Off Gels zijn verwerkbaar als nagellak, verhardt als gel. Hardt uit onder zowel een UV Lamp (2 minuten) & Power Led (30 seconden). Het pelt niet af en als kers op de taart... dit alles is verwerkt in een "nagellak flesje"

 

Dit hoogstaand & vernuftige product is zo makkelijk aan te brengen als nagellak. Hand & Nail Harmony's Gelish Soak Off Gels geeft NailTechs & klanten verschillende mogelijkheden in nagelapplicaties. Gelish Soak Off Gels zijn flexibel, duurzaam en makkelijk te verwijderen. geschikt voor de manicure & pedicure behandelingen (voor natuurlijke nagels).

 

Met Gelish kan je onvolmaaktheden in de natuurlijke nagel verbergen en kan je de natuurlijke nagel permanent verstevigen. De Gelish producten bieden u de mogelijkheid om uw klanten te voorzien van een permanente kleur of een French/ Color French. WHAT EVERY TECHNICIAN HAS ASKED FOR AND NO MANUFACTURE HAS DEVELOPED (waar elke nagelstylist(e) om gevraagd heeft, maar geen enkele fabricant ontwikkeld heeft)!

 

7 goeie redenen waarom u voor Gelish zou kiezen:

 1. Wordt aangebracht als een nagellak, maar is zo duurzaam als gel.
 2. Helpt uw nagels te verstevigen en te groeien, scheuren niet, breken niet en pellen niet af.
 3. Je kan er een full color mee doen maar ook een french en zelfs nailart.
 4. Gelish blijft 2 tot 3 weken perfect op de nagel zitten.
 5. Gelish is afweekbaar in minder dan 12 minuten waardoor de natuurlijke nagel behouden blijft.
 6. Bij een gewone nagellak bent u niet altijd zeker dat de lak al 100% droog zal zijn wanneer de klant het salon verlaat.bij gelish wel
 7. Gelish is voor 99.99% allergie vrij

 

Manicure met gelish 28 euro
Pedicure met gellish 34,5 euro

 

 

 

Contact

Europalaan 6
3270 Scherpenheuvel

T. 0474/66 21 43

info@nagelstudiobritt.be
Inspireer jezelf

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player