Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Op naar 2019!

Actie 1 Skin refin gelaatsverzorging met Hot stone rugmassage 50 euro Actie 2 Hot stone massage 35 euro Actie 3 Pedicure met paraffine badje 25 euro Ook te verkrijgen als cadeaubon!

Lichaamsbehandelingen

 

Lichaamspeeling 30 min: 25.00 euro

Het volledig lichaam wordt gescrubt met een mengsel van zout uit de Dode Zee, minerale oliën en algen. De huid wordt ontdaan van al zijn dode huidcellen en wordt tegelijkertijd goed gevoed. Een echte aanrader voor de zonvakanties voor een langer mooi bruin kleurtje.

 

Lichaamspakking 30 min: 35.00 euro

Het volledig lichaam wordt met warme algen, klei uit de Dode Zee of een kruidenmengsel ingewreven en daarna omwentelt met een folie en een warmtedeken. Na een 20-tal minuten warm relaxen wordt de pakking afgewassen. Uw huid voelt opnieuw super zacht en als herboren aan!

 

Lichaamsverzorging 75 min: 65.00 euro

Het volledig lichaam wordt gescrubt met een mengsel van zout uit de Dode Zee, minerale oliën en algen. De huid wordt ontdaan van al zijn dode huidcellen en wordt tegelijkertijd goed gevoed. De lichaamspeeling wordt vaak gebruikt in combinatie met een relaxerende lichaamspakking. Als afsluiter volgt er nog een heerlijke modellage en voel je je als herboren.

 

Rugmassage 30 min: 20.00 euro

Een rugmassage kan zalig zijn, vooral als je gespannen bent of stress hebt. Maar ook als je geen klachten hebt kan een rugmassage veel deugd doen.

 

Rugverzorging 60 min: 30.00 euro

Tijdens onze dagelijkse verzorging krijgt de rug vaak de minste aandacht. Daarom bieden wij een uitgebreide rugverzorging aan. Eerst wordt de rug gereinigd met een reinigingsmelk en lotion, daarna volgt een scrub die de dode huidcellen verwijdert. Vervolgens een stoombehandeling gecombineerd met diepte-reiniging om de huid te detoxiceren. Tenslotte wordt een masker gezet, aangepast aan het huidtype om de huid te voeden. De verzorging wordt afgerond met een heerlijke rugmassage.

 

 

 

 

Contact

Europalaan 6
3270 Scherpenheuvel

T. 0474/66 21 43

info@nagelstudiobritt.be
Inspireer jezelf

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player