Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Wimperlift

Het is een behandeling om de eigen wimpers te laten krullen,liften en kleuren zonder gebruik van mascara of krultang. Het kan bij iedereen toegepast worden en blijft tot 6 weken. Voelt licht en natuurlijk aan,geeft een risse open blik,is niet schadelijk,bestendig tegen water. ...

Microblading

 

Wat is Microblading?

Microblading is de nieuwste techniek op het gebied van permanente make up : de handmade wenkbrauwen. Hiermee kunnen we de perfecte natuurlijke wenkbrauw creëren .De ultrafijne, steriele naaldjes zijn geplaatst op een manuele pen. Die pen bedien je handmatig zonder een apparaat dus. De naaldjes zijn flinterdun waardoor de haartjes die getekend worden in de wenkbrauwen zeer fijn zijn. We tekenen elk haartje individueel en kiezen de juiste kleur van pigment als uw natuurlijke wenkbrauwharen, zodat je en natuurlijk resultaat krijgt. Met microblading breng je pigment onder de huid aan met een soort van glijdende, vegende beweging. Het blijft 1 a 3 jaar daarom is het aan te raden om het regelmatig laten bij te werken zodat je er altijd piekfijn uitziet.

 

 

Geschikt voor iedereen?

Niet elke huid is even goed geschikt voor de microblading techniek. Een vette huid en/of grove porieen zorgen ervoor dat het pigment minder goed oppakt. Maar alles is mogelijk. Het is zowel voor mannen als vrouwen.

Wanneer kan het niet?

 • Zwangerschap
 • Chronische Huidaandoeningen oa Psoriasis, eczeem
 • Hemofilie (Stollingsproblemen)
 • Imuunstoornissen omwille van het infectie- en ontstekingsgevaar.
 • Diabetes / Suikerziekte (slechte wondgenezing, bloedingen)
 • Hart en vaatafwijkingen.
 • Gebruik van anti-stollingsmiddel of bloedverdunners.

Wat met de voor- en nazorg?

Voor de behandeling:

Geen zonnebankbezoek of blootstelling aan de natuurlijke zon kort voor de behandeling. Tot 24 uur voor de behandeling geen alcohol drinken, drugs of bloedverdunnende middelen innemen. Paracetamol mag wel ingenomen worden voor de behandeling.

 

 

Na de behandeling:

Na de behandeling zien de wenkbrauwen er ongeveer 10-15% dikker en 40% donkerder uit. Zwelling & roodheid kunnen voorkomen. Na ongeveer 7 dagen zie je pas het uiteindelijke resultaat. Gedurende 5 dagen na de behandeling mogen de wenkbrauwen niet nat worden. Voorzichtig met douchen en geen bezoek aan zwembad of sauna. Sporten best vermijden (zweten). Ook de zonnebank moet je een paar dagen achterwegen laten. De Wenkbrauwen meermaals per dag insmeren met een vette crème (vaseline). Na ongeveer 4 weken vind de nabehandeling plaats. Haartjes die verloren gegaan zijn tijdens het genezingsproces worden terug aangebracht.

 

Waarom is het resultaat niet bij iedereen hetzelfde ?

Elke huid reageert anders op het pigment. Net na de behandeling ligt er nog pigment op de huid wat resulteert in een veel te donkere & te dikke wenkbrauw. Deze kleur wordt in de weken na de behandeling tot 40% lichter. Dit verschilt echter van persoon tot persoon. Verschillende factoren hebben een invloed op het niet goed opnemen van pigment in de huid, oa verkeerde nazorg, medicijn gebruik, het soort huid & roken.

 

Waarom microblading ?

 • Je bent het zat om je wenkbrauwen bij te tekenen
 • Zorgt voor een zeer natuurlijk effect
 • Geeft een open blik en kan een liftend effect geven
 • Je wilt er altijd opgemaakt uitzien
 • Word aangepast met de juiste kleur en vorm

Prijs 225 euro

 

 

 

Contact

Europalaan 6
3270 Scherpenheuvel

T. 0474/66 21 43

info@nagelstudiobritt.be
Inspireer jezelf

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player