Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Wimperlift

Het is een behandeling om de eigen wimpers te laten krullen,liften en kleuren zonder gebruik van mascara of krultang. Het kan bij iedereen toegepast worden en blijft tot 6 weken. Voelt licht en natuurlijk aan,geeft een risse open blik,is niet schadelijk,bestendig tegen water. ...

Nagelstudio

 

Kunstnagels

Met kunstnagels kan u werkelijk alle kanten uit! Ik bied u de keuze uit gel- of acrylnagels op handen of tenen, al dan niet met Nail-art. Bovendien krijgt u van mij alle nodige informatie en tips om uw kunstnagels zo lang mogelijk mooi te houden.

 

Lees meer

Manicure

Van een gewone of French manicure met of zonder het lakken van de nagels tot een echte spa manicure deluxe of parrafine behandeling… Bij Nagelstudio Britt worden uw handen extra in de watten gelegd. Kom de verschillende manicure behandelingen ontdekken!

Lees meer

 

 

 

Nagelbijtarrangement

Bent u een hardnekkige nagelbijter en wil u daar vanaf? Probeer dan nu het nagelbijtarrangement uit!

Lees meer

 

Shellac

Bent u het beu om altijd zwakke, gescheurde of bekraste nagels te hebben of wenst u een prachtig kleurtje op uw nagels maar houdt u niet van lange droog/wachttijden? Dan is CND Shellac misschien wel dé oplossing voor u! CND Shellac is een sterke en natuurlijke bescherming voor de nagels met een houdbaarheid van 2 tot 3 weken.

Lees meer

 

 

 

 

Contact

Europalaan 6
3270 Scherpenheuvel

T. 0474/66 21 43

info@nagelstudiobritt.be
Inspireer jezelf

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player