Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Wimperlift

Het is een behandeling om de eigen wimpers te laten krullen,liften en kleuren zonder gebruik van mascara of krultang. Het kan bij iedereen toegepast worden en blijft tot 6 weken. Voelt licht en natuurlijk aan,geeft een risse open blik,is niet schadelijk,bestendig tegen water. ...

Behandelingen

 

Lichaamsbehandelingen

Laat u verwennen bij Schoonheidsstudio Britt! Keuze uit verschillende lichaamsbehandelingen, gaande van een peeling tot een volledige lichaamspakking of verzorging. Heerlijke relaxatie gegarandeerd waarna u zich als herboren zal voelen.

 

Lees meer

Gelaatsverzorging

Maak kennis met de verschillende behandelingen voor het gelaat! Hiervoor koos ik bewust voor de kwaliteitsproducten van Mila d'Opiz, een Zwitsers topmerk dat gespecialiseerd is in het verbeteren van de huidconditie en de bestrijding van huidveroudering. Dankzij het uitgebreide gamma van Mila d'Opiz kunnen we voor elk huidtype en voor elk huidprobleem een doeltreffende oplossing op maat aanbieden. Er zijn dan ook verschillende prijscategorieën waardoor we de verzorging aan uw budget en verwachtingen kunnen voldoen.

Lees meer

 

Massages

Pure verwennerij met een massage, ideaal voor mensen met stress of iedereen die zijn of haar lichaam wil laten verwennen en relaxen. Ontdek onze verschillende massagemogelijkheden!

Lees meer

 

Pedicure

Heeft u er al eens over nagedacht hoe belangrijk uw voeten voor u zijn? Ze lopen een hele dag met u rond, het is dan ook belangrijk om ze goed te verzorgen. U kan bij Schoonheidsstudio Britt niet alleen terecht voor het verzorgen van pijnlijke voeten of een medische pedicure maar ook om uw voeten eens extra te laten verwennen.

Lees meer

 

Wimperextensions

Dankzij wimperextensions behoort het geknoei met mascara en/of wimperkrultang definitief tot het verleden. Haar voor haar, één voor één, worden individuele wimperextensions aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale lijm. Hierdoor ontstaat een prachtige natuurlijke wimperverlenging, die niet van de echte te onderscheiden is.

Lees meer


Ontharen

Harsen is ideaal om voor een langdurige periode van ongewenste haargroei verlost te zijn. Ontdek het aanbod!

Lees meer

 

In de kijker: arrangementen

Bekijk zeker ook even de arrangementen! Hiermee kan u zichzelf extra laten verwennen of doe er eentje cadeau!

Lees meer

 

 

 

 

Contact

Europalaan 6
3270 Scherpenheuvel

T. 0474/66 21 43

info@nagelstudiobritt.be
Inspireer jezelf

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player