Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Wimperlift

Het is een behandeling om de eigen wimpers te laten krullen,liften en kleuren zonder gebruik van mascara of krultang. Het kan bij iedereen toegepast worden en blijft tot 6 weken. Voelt licht en natuurlijk aan,geeft een risse open blik,is niet schadelijk,bestendig tegen water. ...

Kunstnagels

 

Kunstnagels nieuwe set met verlenging 65 € (studentenkorting)

Kunstnagels nieuwe set zonder verlenging 50 €

Kunstnagels bijwerken 37 €

Kunstnagels bijwerken na 4 weken 40 €

Babyboom,ombre,reverse french 45 €

Color gel of acryl + 2,50 €

Herstellingen binnen 2 weken gratis

 

 

Kunstnagels ziet men tegenwoordig steeds vaker! Kijk maar eens om u heen. In uw omgeving is er vast wel iemand die kunstnagels heeft. Met de klemtoon op kunst! Kunstnagels kunnen in allerlei vormen worden gevijld. Steeds meer mensen brengen een bezoek aan een nagelstudio. En iedereen om een andere reden. Wat de reden ook is, iedereen kan mooie nagels krijgen en de verandering is vaak spectaculair. Iedereen heeft haar eigen reden om haar nagels te laten doen. De een wil lange nagels en de ander wil korte nagels. De wens van de klant staat altijd voorop.

 

Gelnagels

Gel is een geleiachtig product dat wordt uitgehard onder een lamp met uv-licht. Tijdens dit proces kunt u mogelijk de warmte van de lamp voelen maar dit is uiteraard pijnloos. Omdat uw natuurlijke nagels doorgroeien, dient u afhankelijk van de nagelgroei en de omgang met de kunstnagels ze om de 3 à 4 weken bij te werken.

 

Acrylnagels

Het materiaal bestaat uit een poeder dat vermengd wordt met een vloeistof. Hierdoor versmelt het poeder en kan het met een penseel worden aangebracht. Het wordt hard door in contact te komen met de lucht. Wanneer de acryl is uitgehard worden de nagels gevijld. Tenslotte worden ze krasvrij gemaakt en van een glanslaag voorzien. Omdat uw natuurlijke nagels doorgroeien, dient u afhankelijk van de nagelgroei en de omgang met de kunstnagels ze om de 3 à 4 weken bij te werken.

 

 

Beide systemen zijn mogelijk om de nagels te verlengen of te verstevigen met tips of sjablonen. U kan kiezen in naturel, french, color french of full color. Keuze uit meer dan 500 kleuren.

 

Bijwerken

Afhankelijk van hoe snel uw nagels groeien moeten ze na 3 à 4 weken bijgewerkt worden. Bij een nabehandeling wordt ongeveer 95% van het oude product verwijderd, om te voorkomen dat de nagel te dik wordt. Vervolgens wordt de nagel terug op de gewenste lengte gezet. Dan wordt de nagel terug gemodelleerd met een nieuw laagje acryl of gel. Uiteraard kunt u nu ook veranderen van kleur of design. Het is niet raadzaam om de nagels zelf te verwijderen! U kan dit best laten doen door een nagelstyliste anders wordt de natuurlijke nagel hoe dan ook beschadigd.

 

Nail-art

Nail-art is de verzamelnaam voor elke manier waarop nagels versierd kunnen worden. Het kan door middel van gekleurde acryl of gel, nagellak, acrylverf, glitters, strass steentjes, piercing, stickers, konad stamping enz… Echt alles is mogelijk. Van een klein en subtiel design op één nagel tot hele kleurrijke ontwerpen op alle nagels. De prijzen zijn verschillend afhankelijk van wat er genomen wordt. Er is een enorm ruime keuze in het salon. 

Kunstnagels op de tenen: 32,5 €

Mooi voor in de zomer is het aanbrengen van een witte french op de teennagels. Bent u het beu als u gesloten schoenen hebt aangehad dat uw nagellak is beschadigd, dan is dit de ideale oplossing. Aangezien teennagels minder snel groeien heeft u 6 tot 8 weken plezier aan uw teennageltjes. U kunt eveneens uw teennagels laten versieren met een mooie nailart eventueel hetzelfde als op uw nageltjes uiteraard kunt u ook kiezen voor een kleurtje.

 

Tips om uw kunstnagels langer mooi te houden:

 • Aangezien het ongeveer 24 tot 48 uur duurt voordat de acryl volledig is uitgehard moet u voorzichtig zijn met uw nieuwe nagels.
 • Na het plaatsen of bijwerken het contact met water gedurende enkele uurtjes vermijden.
 • Uw kunstnagels mag u nooit knippen. Doet u dit wel dan zullen ze zeer zeker barsten.
 • Smeer uw nagelriemen dagelijks in met nagelriemolie. Het houdt de nagelriemen zacht en de acryl soepel.
 • Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen die ammoniak of terpentijn bevatten.
 • Probeer uw nagels zo min mogelijk te stoten. Als u ze teveel stoot, dan zijn ze waarschijnlijk te lang voor u.
 • Gebruik ze niet als gereedschap, daar zijn ze niet voor bedoeld.
 • Gebruik ter bescherming tijdens het tuinieren handschoenen.
 • Als u uw kunstnagels niet langer wenst, haal ze er nooit zelf af. Laat ze vakkundig verwijderen door uw styliste.
 • Om nagellak te verwijderen dient u altijd gebruik te maken van een remover zonder aceton. Dit is beter voor de natuurlijke nagel en lost het acryl niet op.
 • Om de nagels optimaal in balans te houden, dient u iedere 3 weken terug te komen voor een nabehandeling.

 

 

 

Contact

Europalaan 6
3270 Scherpenheuvel

T. 0474/66 21 43

info@nagelstudiobritt.be
Inspireer jezelf

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player