Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Wimperlift

Het is een behandeling om de eigen wimpers te laten krullen,liften en kleuren zonder gebruik van mascara of krultang. Het kan bij iedereen toegepast worden en blijft tot 6 weken. Voelt licht en natuurlijk aan,geeft een risse open blik,is niet schadelijk,bestendig tegen water. ...

Manicure

 

Onze handen zijn dikwijls ons visitekaartje, in het bijzonder bij mensen die dagelijks in hun professionele bezigheden met mensen in contact komen. Toch wordt er aan onze handverzorging onterecht minder aandacht geschonken. Door middel van een regelmatige manicure bekomt u prachtige nagels.

 

Manicure 30 min: 18.50 euro

  • vijlen
  • nagelriemen achteruitduwen
  • velletjes verwijderen
  • nagelriemolie inmasseren
  • ontspannende handmassage
  • basislak of polieren

FRENCH MANICURE lakken: 6.50 euro

Een french manicure geeft uw nagels een natuurlijke look en mooie verzorgde handen. Het is een ideale oplossing als u geen kunstnagels wilt maar toch verzorgde nagels.

 

Lakken van de nagels: 5.00 euro

 

SPA MANICURE DELUXE

Een spa manicure bestaat uit een intensieve diepteverzorging en relaxatie voor handen. Het is een hydraterende verzorging voor handen en nagels. Eerst worden de nagels verzorgd, daarna volgen de handen. Deze manicure is ideaal voor mensen die over mooie natuurlijke nagels beschikken of die omwille van het beroep geen verlengingen kunnen dragen. En hierbij toch mooie en verzorgde handen willen hebben.

 

 

Spa manicure deluxe 60 min: 30.00 euro

Vijlen, nagelriemen achteruitduwen, velletjes verwijderen, peeling, masker, hand- en armmassage en een verstevigende nagellak.

 

Paraffine behandeling 30 min:13.50 euro

Een zeer aangename handverzorging met direct voelbare resultaten. De behandeling verzacht en hydrateert de opperhuid en de nagelriemen. De huid krijgt een gezonde uitstraling. De warme paraffinelaag stimuleert de bloedsomloop en kalmeert en ontspant de huid. Ideaal als verjongingskuur voor de handen.

 

Deze behandeling bestaat uit een peeling, voedende crème en natuurlijk een paraffinebadje.

 

 

 

 

 

Contact

Europalaan 6
3270 Scherpenheuvel

T. 0474/66 21 43

info@nagelstudiobritt.be
Inspireer jezelf

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player