Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Wimperlift

Het is een behandeling om de eigen wimpers te laten krullen,liften en kleuren zonder gebruik van mascara of krultang. Het kan bij iedereen toegepast worden en blijft tot 6 weken. Voelt licht en natuurlijk aan,geeft een risse open blik,is niet schadelijk,bestendig tegen water. ...

Massages

 

Hot Stone massage 50 euro (60min)

Een Hot Stone massage heeft een zalig ontspannend effect. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt voor een diepe relaxatie terwijl de druk van de stenen zorgt voor een "stretching effect" op de spieren. De mix van warmte en aroma's vergroot het gevoel van welzijn. Het is geschikt voor iedereen die lekker zijn lichaam wil laten verwennen en relaxen.

 

Hot chocolate massage 50 euro (60min)

De hot chocolate massage is een massage die naast ontspanning, kalmering en anti-stress ook zintuiglijke voldoening schenkt en zo helpt bij het terugvinden van een goed humeur. Het is een massage die je helemaal vertroetelt. Tevens wordt de huid rijkelijk gevoed en verzacht door de gebruikte cacao-olie. De oppeppende eigenschappen van chocolade zorgen er verder voor dat je na de massage op wolkjes loopt!

 

Kruidenstempel massage 50 euro (60min)

Kruidenstempel massage is, zoals de naam al doet vermoeden, een massage met warme kruidenstempels. Kruidenstempels zijn bundeltjes gevuld met kruiden die reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen bezitten. Het is een ideale massage voor wie gespannen, moe of lusteloos is. Dankzij de kruiden en hun aroma's zal niet alleen het lichaam zich ontspannen maar zal er ook op geestelijk vlak nieuwe energie vrijkomen.


Lomi Lomi massage 50 euro (60min)

Lomi Lomi Tempelmassage is een zachte en ritmische massage, ontsprongen uit de prachtige traditie en cultuur van de Hawaiiaanse eilanden. Er wordt als het ware een dansritueel uitgevoerd op het lichaam, waarbij naast de handen ook de onderarmen gebruikt worden. Na de massage voelt men zich als herboren.

 

Honing massage 50 euro (60min)

Een honing massage is een diep verzorgende en zachte massage. Honing bevat diverse suikers, mineralen en sporenelementen die een fantastische voedende waarde voor o.a. de huid hebben. De honing wordt gemakkelijk door de huid opgenomen. Deze massage is geschikt voor vrouwen met een droge, niet elastische en/of cellulitis huid. Het is een aanrader voor dames die zwanger zijn en voor hen die net zwanger zijn geweest. De behandeling helpt de huid haar elasticiteit terug te krijgen en weer strakker te worden. Deze massage schenkt je huid en zintuigen een bijzonder Wellness-gevoel.

 

Candle massage 52.50 euro ( 60min)

Geniet van een unieke ontspannende behandeling met de SOFRI kaarsen Massage. De massagekaars is een cosmetische kaars die de huid verzorgt, de zinnen verwent en het zenuwstelsel ontspant. Er wordt een aangename en heilzame aromatische geur verspreid.

 

De kaarsen zijn samengesteld uit hoogwaardige plantaardige oliën, kokosnootolie en bijenwas.

 

Voetreflexologie 16.00 euro (45min)

Reflexologie is een methode die reflexen in de voeten stimuleert om in corresponderende delen van het lichaam reacties op te wekken. In voetreflexologie worden de voeten "bewerkt" om de belasting op bepaalde zones los te masseren waardoor het lichaam geholpen wordt om de toestand van evenwicht terug te vinden. Het is een boeiende en doeltreffende behandelingsmethode omdat ze het totale lichaam stimuleert en het geestelijk evenwicht bevordert.

 

 

 

 

Contact

Europalaan 6
3270 Scherpenheuvel

T. 0474/66 21 43

info@nagelstudiobritt.be
Inspireer jezelf

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player