Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Wimperlift

Het is een behandeling om de eigen wimpers te laten krullen,liften en kleuren zonder gebruik van mascara of krultang. Het kan bij iedereen toegepast worden en blijft tot 6 weken. Voelt licht en natuurlijk aan,geeft een risse open blik,is niet schadelijk,bestendig tegen water. ...

Gelaatsverzorging

 

Voor een professionele schoonheidsbehandeling bent u bij Schoonheidsstudio Britt aan het juiste adres. In het instituut wordt er gewerkt met de kwaliteitsproducten van Mila d'Opiz. Mila d'Opiz is een Zwitsers topmerk gespecialiseerd in het verbeteren van uw huidconditie en de bestrijding van huidveroudering. Zij bieden topkwaliteit, producten vrij van dierenproeven en op basis van natuurlijke ingrediënten. Het volledige gamma van Mila d'Opiz is zeer uitgebreid en biedt voor elk huidtype en huidprobleem een doeltreffende oplossing op maat. Er zijn dan ook verschillende prijscategorieën waardoor we de verzorging aan uw budget en verwachtingen kunnen voldoen.

 

Mila d'Opiz Fresh up gelaatsverzorging 45 min: 37,5 euro

Korte kennismaking met de kwaliteitscosmetica van Mila d'Opiz. Bij deze behandeling wordt allereerst een huidanalyse uitgevoerd en op basis daarvan worden de bijbehorende producten gekozen. Deze behandeling bestaat uit reiniging van de huid, peeling, vapozone, verwijdering zwarte puntjes, masker en als afsluiter een verzorgende crème.

Balance Care

Elke huid ook de normale heeft dagelijkse verzorging nodig. Zowel voor normale huiden als voor huidtypes die hiervan afwijken, moet men aangepaste producten gebruiken. Zodat deze opnieuw genormaliseerd kunnen worden. Elk van deze lijnen helpt de huidtypes opnieuw in balans te brengen en biedt hen verzorging op maat.

 

Softening Care 75 min: 47,5 euro

De ideale behandeling voor een jonge, normale, gemengde en overgevoelige huid.

 

Hydro Boost Care 75 min: 47,5 euro

De ideale behandeling voor een droge, vochtarme, gevoelige en couperose huid.

 

Skin Clear Care 75 min: 47,5 euro

De ideale behandeling voor een vette en onzuivere huid. Deze behandeling bestaat uit het reinigen van de huid, peeling, epilatie, vapozone, onzuiverheden verwijderen, massage, masker en een verzorgende crème.

 

Exclusive Care

Exclusive Care werd speciaal ontwikkeld om de structuur van de huid weer in evenwicht te brengen, om nieuwe energie en vitaliteit te geven. Het is de oplossing voor de speciale behoeften van de huid, bijvoorbeeld om de schade van de zomerzon snel te herstellen. Deze producten zijn geschikt voor de droge, onzuivere, rijpere, vermoeide en veeleisende huid.

Skin Clear Detox Anti-aging Care 90 min: 56 euro

 

Vital Vitamine Boost Sensitive 90 min: 56 euro

 

Vital Vitamine VIT C revive 90 min: 56 euro

 

Collagene Dorstlesser Boost 90 min: 67,5 euro

 

Deze behandelingen bestaan uit het reinigen van de huid, een enzymatische peeling, epilatie, vapozone, onzuiverheden verwijderen, ampull, massage, osmosemasker, oogmaskertje en als afsluiter een verzorgende crème.

 

High Tech Care: 67,5 euro

De Skin Refine lijn van Mila D'Opiz is veel meer dan een verjongend elixer voor de huid. Het is speciaal ontworpen voor een zichtbaar resultaat op korte termijn. Het gelaat voelt steviger aan en de kans op lijntjes worden aanzienlijk verminderd. Door de combinatie van de zuiverende eigenschappen van Zwitsers Gletsjer water met zeer innovatieve bio-ingrediënten zijn ze erin geslaagd om huidverzorging van de hoogste efficiëntie te produceren.

 

Skin Refine Lifting Care 90 min: 67,5 euro

 

Skin Refine Caviar (hot / cold) Care 90 min: 72,5 euro

 

Skin Refine Gold Care 90 min 77,5 euro

 

Deze behandelingen bestaan uit het reinigen van de huid, intensieve glycol peeling, epilatie, vapozone, onzuiverheden verwijderen, ampull, massage, osmosemasker, oogmaskertje en als afsluiter een verzorgende crème.

 

Alle producten kunnen aangekocht worden voor thuisgebruik, wij geven u graag professioneel advies.

 

Bijkomende verzorgingen tijdens een gelaatsverzorging

Kleuren van wenkbrauwen: 10.00 euro

Kleuren van wimpers: 10.00 euro

Kleuren van wimpers en wenkbrauwen: 20.00 euro

Oogmaskertje: 7.00 euro

Intensieve oogverzorging: 18.00 euro

 

Gezichtsbehandeling speciaal voor de man 75 min: 47,5 euro

Deze gezichtsbehandeling is speciaal afgestemd op de man met de speciale mannenlijn van Mila D'Opiz. De behandeling bestaat uit een reiniging, dieptereiniging van de huid, vapozone, onzuiverheden verwijderen, massage, peel-off masker en als afsluiter een verzorgende crème.

 

Concentrate Collectie

Mila d'Opiz stelt u graag de Concentrate Collectie voor.

 

Deze collectie bestaat uit 6 ampoules en zorgen in iedere gelaatsverzorging voor een meerwaarde. De Concentrate Collectie bestaat uit volgende ampoules:

  • Vitamin C Ampoule
  • Anti-wrinkle Ampoule
  • Nourish & calm Ampoule
  • Hyaluron Ampoule
  • Lifting Effect Ampoule
  • Hydration Ampoule

 

 

 

 

Contact

Europalaan 6
3270 Scherpenheuvel

T. 0474/66 21 43

info@nagelstudiobritt.be
Inspireer jezelf

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player