Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Wimperlift

Het is een behandeling om de eigen wimpers te laten krullen,liften en kleuren zonder gebruik van mascara of krultang. Het kan bij iedereen toegepast worden en blijft tot 6 weken. Voelt licht en natuurlijk aan,geeft een risse open blik,is niet schadelijk,bestendig tegen water. ...

Nagelbijtarrangement: € 120

 

Dit arrangement houdt 6 bezoeken in.

 

1e bezoek

Tijdens het 1e bezoek bekijken we samen de mogelijkheden. Er wordt dan een volledige nieuwe set geplaatst waarbij de nagels zo kort mogelijk gehouden worden. Na deze behandeling krijgt u een folder mee met tips om de nagels te onderhouden. Het is belangrijk dat u de adviezen opvolgt en de nagels 2 x per dag insmeert met nagelriemolie.

 

2e bezoek – 1 week later

Dit bezoek is 1 week later ter controle van de nagels en om eventuele reparaties gratis te verhelpen.

 

3e bezoek – 2 weken later

We zijn dan 2 weken na het eerste bezoek en om alles netjes en terug in model te maken gebeurt er een nabehandeling. Er wordt een afspraak gemaakt voor over 2 weken, zodat we blijven opvolgen of u van de nagels af kunt blijven. Ondertussen blijft u de nagels netjes thuis verzorgen de nagelriemolie gebruiken.

 

4e bezoek – 4 weken later

Nu we 4 weken verder zijn hebben de nagels goed kunnen groeien. Opnieuw gebeurt er een nabehandeling om de nagels netjes en terug in model te maken.

 

5e bezoek – 6 weken later

Ondertussen hebben uw eigen nagels 6 weken tijd gehad om goed te groeien en zijn ze ook weer zichtbaar. Opnieuw krijgen uw nagels een nabehandeling. Er wordt nu een afspraak gemaakt voor over 3 weken. En dat is dan tevens het laatste bezoek van het arrangement!

 

6e bezoek – 9 weken later

We bespreken samen het resultaat en of u het nagelbijten heeft afgeleerd. U hebt nu 2 mogelijkheden. Keuze 1: de kunstnagels verwijderen waarbij het belangrijk is dat u zeker weet dat u van uw nagels afblijft. Er worden geen afspraken meer gemaakt. Keuze 2: een nabehandeling van de nagels en een nieuwe afspraak maken om de 3 à 4 weken tegen het normale tarief.

 

Afspraken omtrent het arrangement

Mocht er tussen de behandelingen door onverhoopt wat mis zijn met 1 van de nagels mag u mij altijd bellen. Zo kunnen problemen zo snel mogelijk opgelost worden en komt u niet in de gelegenheid om gaan te bijten. Dit is inbegrepen in de prijs mits het op een normale manier is gebeurd. Zie ik dat u niet goed met de nagels omgaat dan vervalt de garantie en gaat u per nagel betalen.

  • Wenst u tijdens het arrangement een kleur of glitter of nailart dan dient u hiervoor bij te betalen.

  • Tijdens de 1e afspraak zullen alle verdere afspraken gelijk gemaakt worden, zodat er geen misverstanden ontstaan.

  • Bij de 1e afspraak dient het hele bedrag contant betaald te worden.

  • Indien u besluit om het arrangement niet af te maken, wordt er geen geld teruggeven.

  • Tijdens de laatste afspraak mag u indien gewenst, een kleine nailart kiezen.

  • Voor u aan het arrangement begint verklaart u akkoord te gaan met bovenstaande afspraken.

 

 

 

Contact

Europalaan 6
3270 Scherpenheuvel

T. 0474/66 21 43

info@nagelstudiobritt.be
Inspireer jezelf

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player