Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Wimperlift

Het is een behandeling om de eigen wimpers te laten krullen,liften en kleuren zonder gebruik van mascara of krultang. Het kan bij iedereen toegepast worden en blijft tot 6 weken. Voelt licht en natuurlijk aan,geeft een risse open blik,is niet schadelijk,bestendig tegen water. ...

Kom Met 2 en krijg per persoon 10% korting. Vraag naar meer informatie over onze HOME PARTY tand bleaching.

100% veilig tanden bleachen


Het bleachen van de tanden gebeurt door de combinatie van de tandblekende component Magic Zero en het contact met het LED licht, rechtstreeks op het tandoppervlak. De tandblekende componenten reinigen grondig het tandoppervlak en de aangetaste delen van de tand, zonder het tandoppervlak te beschadigen. Het 100 % cosmetische product tast het tandglazuur absoluut niet aan! (bevat ook geen peroxide) Witte tanden zijn onlosmakelijk verbonden met een mooie glimlach. Dit procedé is erop gericht om vanuit esthetisch oogpunt de tanden weer hun witte stalende glans te geven.


Werken in alle veiligheid:

De producten waar mee wordt gewerkt voldoen aan de CE normen en zijn 100% cosmetisch.


Hoe kan LED verlichting voor witte tanden zorgen?

Over het algemeen is slechts één bezoek nodig om de tanden effectief te bleachen. De Magic Zero gel bevat tandblekende componenten die veel efficiënter werken dan deze die u over het algemeen in de handel vindt. Na het aanbrengen van de gel op het gebit wordt deze blootgesteld aan de speciale LED verlichting. Een behandeling duurt slechts 21 minuten en de resultaten zijn direct zichtbaar.

 

Waardoor verkleurt ons gebit?

Ouderdom
Voeding: rode wijn, soda, koffie, chocolade, thee
Tabak

 

Wanneer is het niet mogelijk om de tanden te bleken?

Het wordt afgeraden om de tanden te bleachen op uitneembare kunstgebitten, alsook op recent geplaatste kronen. Tanden bleachen wordt ook afgeraden bij zwangere vrouwen.

 

 

Hoelang duurt het voordat de klant resultaat kan verwachten van de behandeling?

Direct na behandeling met Magic Zero zijn de resultaten al te zien. De meeste patiënten die voor het eerst bij het bleachen van hun tanden gebruik maken van de combinatie Magic Zero en LED verlichting zien al na 21 minuten resultaat ( 2 tot 9 tinten verschil ) Grijze en zwarte tanden zijn moeilijker te bleachen dan gele tanden.

 

Hoelang blijven de tanden wit?

Gemiddeld blijven de tanden na de behandeling 3 tot 6 maanden wit. Dit hangt van de leefwijze van de klant af. De tanden zullen bv langer wit blijven als u geen thee, koffie, rode wijn drinkt en niet rookt. Als u witte tanden wilt blijven houden is het aangewezen om de behandeling 1 à 2 keer per jaar te herhalen.

 

 

Is de behandeling pijnloos?

Een behandeling met Magic Zero is geheel pijnloos.

 

Is tandblekende pasta uit de supermarkt efficiënt?

De meeste tandblekende pasta uit de supermarkt stellen u in staat het tandglazuur te reinigen, maar ze kunnen niet hetzelfde resultaat opleveren als een diepgaande behandeling met de Magic Zero door een specialist.

 

 

 

 

Contact

Europalaan 6
3270 Scherpenheuvel

T. 0474/66 21 43

info@nagelstudiobritt.be
Inspireer jezelf

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player